Autor | Zpráva |
---|
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Jan 22, 2013 9:00 pm | |
| Ashaya "Uhm to je dobrý cesty jsou dlouhe a já prozatim ani nemam hlad" prohlasila jednoducha a došla k poličce kde bylo několik sklenic s ruznymy bylinkamy. ty si začla pomalu uskladnovat do torny. | |
|
| |
Krumla
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Jan 22, 2013 9:10 pm | |
| Ashaya
Len som si s povzdychom zvyšok jedla zabalila do nejakých listov, po čom som ho položila na posteľ. Po tom somsledovala Ashayu, ako si balí nejaké bylinky. "Kam pôjdeme?" Spýtala som sa po chvíľke. Aspoň som už nebola taká červená a nie zrovna pri sebe, ako včera. Ruky som však stále držala na stehnách. Rozmýšľala som nad tým, že by som si možno mohla zaobstarať nejaké oblečenie.. mne síce nevadilo chodiť takto ale.. kto vie, ako to bolo u tejto elfky. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Jan 22, 2013 9:17 pm | |
| Ashaya "Uhm To jé pravda.... Kam vlastně pujdeme? hmm napada tě něco očem jsi slišela nebo se ti zdalo a chtěla bys to vydět?" zatvařila se celkem zaraženě. očividně neměla nic naplanovane. | |
|
| |
Krumla
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Jan 22, 2013 9:20 pm | |
| Ashaya Takže to bolo očividne na mne. Chvíľku som len rozmýšľala no nakoniec sa mi vybavila.. celkom obyčajná rozprávka. "Počula som.. teda.. asi to je len príbeh či rozprávka.. mala by to byť nejaká mýtická mítina. Lúka, kde sa stretávajú všetci duchovia lesa a všetky zvieratá v harmónii." Vážne bolo divné, že ma napadlo zrovna toto. Oćividne som žila v podstate v mojom vlastnom svete, čo sa lesov týkalo. Na ostrovoch sme síce tiež mali lesy no.. to bolo niečo úplne, ale úplne iné. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Jan 22, 2013 9:38 pm | |
| Ashaya "Moonwood? lehce mi to připomina co se řika o Moonwoodu. nevím sama co je natom pravdy ale určitě to stoji zato to zjistit!" Vitězoslavně s usměvem prohlasila a otočila se ke dveřim. "Připravena? Tohle bude doopravdy dlouha cesta"
| |
|
| |
Krumla
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Jan 22, 2013 9:41 pm | |
| Ashaya "Ono to.. naozaj.. existuje?" Prekvapivo som zo seba vypustila, no to už som bola na nohách a na chrbte som mala prehodený na špagáte vak, v ktorom bolo nedojedené jedlo. Nejaká čutora s vodou a k vaku som si priviazala dýku, tulec zo šípmi a luk. Síce sa to takto nedalo použiť behom chvíľky, aspoň to nezabraňovali v ceste. Prikývla som a tiež som sa posnažila usmiať. "Viac pripravená už byť nemôžem." Odpovedala som jej a čakala som, kedy vyrazíme. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Jan 22, 2013 9:44 pm | |
| Ashaya "Super HOPSA!" to co tim chtěla řict ti až došlo v te chvily co jsi vyděla jak nadšeně tě objima a pote se odraži nohama od země.a už jsi letěla s elfkou dolu. těsně před zemi ste začly spomalovat protože se chytla nečeho jako liani a jemně tak stebou přistala na zemi. "Promin jina cesta nevede" šileně se pousmala a otočila se směrem kde tušila svoji cestu ikdyž to vlastně ani nevěděla. | |
|
| |
Krumla
| Předmět: Re: Je to ve válce. Wed Jan 23, 2013 4:51 pm | |
| Ashaya Pocítila som, ako ma objala a následne som znova pocítila ten pocit, pri ktorom som nohy nemala na pevnej zemi a ani vo vode. Tento krát som to už ale neznášala tak hrozne, ako pred tým. Len som trocha zavrávorala no ani som sa nemusela oprieť o stenu či o elfku. "V poriadku." pousmiala som sa, pri čom som pohľad zabodla smerom, ktorým sa elfka otočila. Myslela som si, že vie kade ide a aj vie kam ideme. Nakoniec aj keby nevedela, držala by som sa jej ako kliešť svojej obete. Začala som kráčať za ňou. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Wed Jan 23, 2013 8:31 pm | |
| Jaijna
Ignorovala jsem všeho ostatního. Neměla jsem v úmyslu cokoliv řešit. Byla by to pro mě stráta času. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Thu Jan 24, 2013 4:32 pm | |
| Ashaya Byli jste na cestě. bylo to zde klidne. dokonce lesni zviřata se nebaly kolem vás projit vubec ti to zde nepřišlo jako nebezpečne misto. odběhly přibližně 2 hodiny od toho co jste odešli když ste narazily na elfi hlidku ktera se skladala z 2 střelcu jednoho kopinika a jednoho pruzkumnika. Kopijnik vás zastavil dle jeho tvaře se něco stalo. "Buď pozdravena Sarquindi." Pozdravil se zvlaštni uklonou kterou daval najevo respekt před Sarquindi. "Nerád tě obtěžuju v tuhle dobu ale.... mame zde nečekanou navštěvu. dlouho hledany zločinec Piratsky Kapitan Mileron Krelenc zdrhal timto lesem. Hlidka ktera ho spozorovala a pokusila se ho zajmout byla poražena. nikdo však neumřel. Omlouvám se ale víte dobře co se stane pokud někdo znás opustí tenhle les... vy však mužete volně opustit tohle misto... Rad bych vas požad...." v te chvily ho Sarquindi zastavila. "hmm Ashayo volba je natobě jsem tvuj doprovod" hlidka nato nahodila nepochopeny vyraz.
Jaijna Pokračovala jsi dale v te chvily byla vypalena prvni salva šipu ktera letěla přimo natebe. v tom se ten muž ve předu natebe s divokym řevem rozběhl. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Thu Jan 24, 2013 5:50 pm | |
| Jaijna
Vyběhla jsem proti chlápkovi. Těsně před ním jsem se dostala nenápadně za něj tím že jsem ho doslova podlezla a udělala si z něj štít před šípama. | |
|
| |
Krumla
| Předmět: Re: Je to ve válce. Fri Jan 25, 2013 4:13 pm | |
| Ashaya
Pozerala som sa na hliadku, pri čom som sa za elfku tak trocha skrývala. Hlavou mi prebehla spomienka na toho podivného piráta, ktorého som stretla na pláži. Celým telom mi prebehla triaška a ja som sa len mierne nervózne zahmírila. Následne slová ma však potešili, aj keď som jej nechcela robiť problémy. "Naozaj.. by som rada išla.. nechcem ti ale robiť problémy." Povedala som elfke a len som sa zatvárila trocha posmutnene, že tento výlet asi končí. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sat Feb 02, 2013 11:42 am | |
| Jaijna šipy zabily muže a ten ti vysel jen v rukou. střelci se nato stahly zpět do lesa.
Ashaya Elfka se začla smát. "Chtěla jsem tim řict jestli souhlasiš stim že se třeba nahodou na naši dlouhe cestě po tom piratovvy pokouknem přece jen jsem ti slibila že vyrazime tam kde hceš ty" | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sat Feb 02, 2013 1:05 pm | |
| Jaijna
Pustila jseme ho a šla si dál svou cestou. To sou dneska náročný lidi. Vzdychla jsem si. | |
|
| |
Krumla
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 03, 2013 2:05 pm | |
| Ashaya
"No.. to by mi nevadilo len.. on.. má naozaj, hroznú tvár. Chýba mu koža !" Zamumlala som znova s mierne vydeseným pohľadom. Len tá predstava sa mi zhnusila. Ako niekto taký vôbec môže žiť ? Po tom som sa ale pokúsila trocha pousmiať, až som sa znova pootočila ku elfke (dal si zložité meno baka xD!). | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 04, 2013 1:32 pm | |
| Ashaya "Bez kuze na obliceji? Zajimava to predstava tak nejak mi prijde divne ze nekdo takovy je schopny zit natoz utikat pred spravedlnosti... Teda pokud... Ne to je nemozne no nic sayonara elfsti pratele pokud na nej narazime tak jej polapime" zasalutovala a vydala se smerem k hranicim elfskeho uzemi. (Jojo sam si to jmeno nepamatuji si ho budu muset nekam zapsat)
Jaijna Dale uz to nebyla dlouha cesta a uz jsi vydela prvni domky znacici zacatek vesnice
| |
|
| |
Krumla
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 04, 2013 7:52 pm | |
| Ashaya
"On.. bol silný." Šepla som , no len som sa znova pousmiala a následne som elfku následovala. Mávla som rukou na pozdrav tým elfom no.. snáď sa nejak neurazili. Nepovedala som už v podstate nič, aspoň nie im. "Ako dlho eehm.. tam asi pôjdeme?" Spýtala som sa po chvíľke, pri čom som si poupravila luk, ktorý som mala upevnený remeňom cez chrbát a hruď. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Feb 05, 2013 7:31 am | |
| Ashaya "Tak silnej povidas. To aby sme byli opatrne hih. Nu no cesta... Pokud pujdeme pesky tak by nam to mohlo trvat hadam tak tyden?" | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Tue Feb 05, 2013 9:35 pm | |
| Jaijna
Pomalým ale velmi sebejistým krokem jsem mířila k vesnici předemnou. Uvědomila jsem si že jsem očividně byla cestou napadena. Jenže co jsem s tím měla dělat. Já jsem zvyklá na horší situace než bylo toto. Když jsem došla do vesnice, našla jsem zde hostinec do kterého sem vešla zahalená. Polonahá žena nedělá moc velkou dobrotu v hostincích. To jsem si byla opravdu jistá. Jedno pivo. Zašeptala sem hostinskému aby mě nikdy jiný neslyšel. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Wed Feb 06, 2013 7:19 am | |
| Bylo zde pomerne teplo. Stamgasti povecinou vypadaly jako pouhy vesnicane kteri pritom jen nahodou na tebe pohledly. Hostinskej byl klasicky pivni bruchac s zrzavym plnovousem kterej ihned vyslechnul tvuj pozadavek a nacepoval ti jeden korbel svetleho lezaku. "Nejste zdejsi co? Pokud byste potrebovala pokoj jeden levnej se nam dnes zrovna uvolnil" prohodil tvim smerem | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Wed Feb 06, 2013 10:24 am | |
| Jaijna
Zdejší? To je docela zajímavá otázka. Co vlastně znamená zdejší? Vzala jsem si od něj pivo a trochu se napila. Nebylo špatné ale úžasné taky ne. Kolik mě to bude stát? A co mě čeká za to že někoho v noci vykastruju když se zamnou připlíží? | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Wed Feb 06, 2013 12:21 pm | |
| Jaijna Ja jen ze zde nemame moc casto poutniky. Zakaznici jsou bud dejsi krajane nebo muzi zakona anijedni znich se mi zde tak neplizi stoho jest jsem usoudil ze nejste zdejsi. Vlastne me to zajima z cela osobnich duvodu. Jak to rict mam zde kseft pro nekoho z venku ktery by ti zaplatil utratu ume a take neco do tve vlastni kapsy... A k tomu poslednimu nuze o tom vecinou rozhoduje nas lord. Ten tak nejak urcuje zakony jak se mu libej" | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Wed Feb 06, 2013 2:38 pm | |
| Jaijna
Co je to za práci? Nic jiného mě asi ani zajímat nemělo. A kolik za to dostanu? | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Wed Feb 06, 2013 4:45 pm | |
| Jaijna "tak prvně by mě zajimalo jestli nemáš strach si zašpinit ruce... kolik zato kapne zaleži natom jak dobře svoji praci odvedeš" řekl hostinsky a porozhledl se kolem jako by někoho hledal. | |
|
| |
Krumla
| Předmět: Re: Je to ve válce. Wed Feb 06, 2013 6:51 pm | |
| Ashaya
Chvíľku som sa na ňu len pozerala, na čo som prikývla a mierne som sa pousmiala. "Tak.. to by sme mali vyraziť hmm?" Navrhla som, aj keď sme už vlastne kráčali ktovie kam. Teda predstavu som mala, dúfala som len, že sa moc nesklamem .. znova. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Je to ve válce. | |
| |
|
| |
| Je to ve válce. | |
|