Ikaria - Esteria
Pokud zde nejste Registrovaný tak se registrujte. v Jinem připadě se příhlašte , Kontaktujte Admina nebo Odejděte.
Ikaria - Esteria
Pokud zde nejste Registrovaný tak se registrujte. v Jinem připadě se příhlašte , Kontaktujte Admina nebo Odejděte.
Ikaria - Esteria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ikaria - Esteria

Ikaria Story

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Je to ve válce.

Goto down 
+4
Meiki Ookami
Mister_zx
Krumla
Joshiro
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
AutorZpráva
Joshiro
Admin
Joshiro

Je to ve válce. - Stránka 12 Empty
PříspěvekPředmět: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyThu Dec 13, 2012 5:38 pm

First topic message reminder :

Svět je ve válce hrdinove neuspěly v zastaveni přistaveni Tzulana na pevninu a tak se stahly do pevnosti ktere mohou branit. Země je nini rozdělena na 2 častí
Kraloství Lidu a Tzulanová vláda. Tzulan zabral veškerou zemi na Jihu odkud přišel a jeho hranice dosahuji až pevnosti u Redwoodu. prozatim je ale klid. ani na jedne straně se neděje nic je to až podezřele. zato Elfí a Trpasliči řiše začinaji mit pochyby o tom že by zemi měly vladnout lide. Vskutku važně hodně zla doba.
Návrat nahoru Goto down
http://ikaria-esteria.roleplaylife.net

AutorZpráva
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 7:44 pm

Agronak

Došel jsem až k jednomu z žebráků a vytáhl jsem spoza zbroje portrét daného muže. "Slyšel jsi o něm něco?" zeptal jsem se a výhrůžně jsem se přitom podíval na svoji sekeru.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 8:21 pm

Jaijna

Třetina odměny. Ukážu mu portrét hledaného.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 8:29 pm

Jaijna
jen mlčel a ukazal ti prstem na nějakou halu.

Agronak
"přeživa tu snama na konci tehle uličky zahneš do prava a odtamad třeti hala nalevo"

Keveak
jen co sis sednul už ktobě miřil hostinsky jako hora s korbelem.
"Co to bude" otazal se kratce
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 8:38 pm

Agronak

Otočil jsem se směrem, který mi ukázal a pomalu jsem tím směrem vyrazil. Po chvíli si žebrák mohl všimnout, že mu u nohou leží pár mincí. Když jsem dorazil do zmíněné haly rozhlédl jsem se kolem a zavolal jsem jeho jméno. Doufal jsem, že není pozdě i když s rychlostí mého běhu a pár informacemi navrch to bylo hodně nepravděpodobné.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 8:40 pm

Keveak
Přesně co jste mi donesl... máte zde nějaké jídlo, například cokoliv co je z masa a nějakou přílohu k tomu. Další objednávkou by byli informace... cokoliv co uznázte za vhodné abych věděl o této zemi. Nepocházím odtud a rád bych se dozvěděl cokoliv zajímavého.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 8:43 pm

Jaijna

Vešla jsem do hlay a rozhlížela se kolem.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 8:53 pm

Jaijna
jen co jsi vešla do haly všimnula sis z prave strany že se něco zalesklo to už natebe letělo přibližně 8 šipek ale po zdoji ani vidu.

Agronak
vešel jsi do haly bylo zde několik velkych kontejneru a nějaky muž kteremu jsi stal zady. až nato že byl na jednom z těch kontejneru přikrčeny ze samostřilem v ruce a vypadalo to že něco sleduje na druhe straně haly.

Keveak
Hostinsky odešel a na povel zachvily k tobě nesla nějaka žena pečeni s nějakou zeleninou jako obloha. pote se vratil honstinsky.
"Celkově bych byl opatrny kvuli valce ktera sužuje naši zemi je to všude buď nějaka straž nebo zločinec. hlavně bych se vyhybal potičkam se straži. maji povoleni zabijet když to uznaj za vhodne. jinak jako nově přichozi si zde celkem zle seženeš praci. maximalně pro nějake cechy a nebo pokud ste lovec odměn..."
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 8:57 pm

Agronak

Otočil jsem se k muži za mnou a udělal jsem k němu rychlé 2 kroky. Ukázal jsem mu papír s jeho portrétem, přičemž jsem mu sdělil, že vrah je nejspíše už na cestě a že není radno se zde déle skrývat kvůli úplatnosti žebráků a další verbeže, která o jeho přítomnosti zde nepochybně ví.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 8:59 pm

Keveak
"Válce? Jaké válce? Proti komu bojujete, jak dlouho a kdo vede obě armády?" Zamyslel jsem se na chvilinku a pak se zas promluvil. "A proč zrovna zde mají lovci odměn tak lehké živobití? Je snad kvůli válce nadmíru zlodějů či vrahů?" Upil jsem piva a pokýval hlavou. Nebylo rozhodně to nejhorší co jsme kdy pil. "Uh a ještě, neprošel tudy nedávno někdo zajímavý kdo by neodmítl nějakou spolupráci?"
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 9:05 pm

Jaijna

Uskočila jsem. Bylo to jednoduché díky tomu jak jsem cvičená. Přicházím v míru.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 9:08 pm

Keveak
"Uh odkud proboha pochaziš. Valku vede naš kral proti samotnemu bohovy Tzulanovy. už je to několik let co tahle valka šlape po životech teto země. Tzulan hce nadvladu nad celim našim kontinentem a samozřejmě našemu kralí se to nelibi" pote se odmlčel a nasledně pokračoval.
"Zločinost se poměrně zvedla. a proto teda se začly ve velkem vypisovat odměny za něči hlavu. a nasledně tedy i přibilo těch co po těhle odměnach pasou. to je však i faktem velky narust umrti při těhle lovech."
oddechnul si "semtam tuďma projde hodně zajimavych lidi ale malo kdy tu mame Orca a zrovna před chvily odsuď jeden odešel vypadal na zkušeneho valečnika"

Agronak
hodil ti prst před pusu a ukazal na to co sledoval. Byl to někdo teda byla to žena. bylo to vydět podle toho že pravě dokončila uskok ktery ji rozviřil kapy že byli vydět jeji vnady.

Jaijna
"Lovec odměn nikdy nepřichazi v miru" řekl nějaky mužsky hlas ale nebylo zae vydět odkud. z te polohy bylo do haly blbě vydět byla tam tma a několik velkich kontejneru. pote se zase ze středu natebe rozletělo několik šipek.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 9:31 pm

Keveak
Máte pravdu pocházím z daleka. Pokynul jsem jako výraz díku a na dále se věnoval svému pivu. Přemýšlel jsem nad situací která zde byla. Skutečnost že tento svět byl ponořen ve válce se mi nelíbila. Ač jsem rozhodně neopovrhoval bojem.
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 9:34 pm

Agronak

Otočil jsem hlavu a pozoroval jsem osobu, která vypadala spíše jako sociální pracovnice než jako vrah.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 10:08 pm

Jaijna

Na lovení odměn kašlu. Sehla jsem se dolů. Je to otrava a lidi to nebaví.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 10:14 pm

Jaijna
"a proč jsi tedy vzala svoji praci a snažila ses mě takhle najit?" Palba ustala.

Keveak
posedaval jsi u sveho stolu když do hostince vešel nějaky dvoumetrovy chlap s kohoutem na hlavě (vlasy) a velkou sekerou přes zada.
"Važně se oběvil. vznašel se nad Moonwoodem a tam sme ho taky ztratily." prohlasil na hostinskeho když před něj pokladal nějake kousky ktere pravděpodobně patřily dřive nějakemu meči.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptySun Feb 24, 2013 10:20 pm

Jaijna

Mám totiž lepší nápad. Dala jsem si do pusy další cukrátko.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 10:20 am

Agronak a Jaijna
"tak mluv" řekl kratce a zustal přikrčeny ve sve skriši.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 12:56 pm

Jaijna

Jen tak? Bez toho abych měla jistotu že mě nepodvedeš? Odfrkla jsem si. Nejsem blázen.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 1:22 pm

Wanda

"Děkuju." vzala jsem si od něj jídlo a pustila se do něj. pořád mi to nedávalo smysl co se na tom ostrově děje. Když jsem dojedla odnesla jsem mu talíř a rovnou se ho zeptala
"CO se tu děje? Proč tu nikdo není?"
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 2:28 pm

Keveak
Nějakej chlápek příjde něco zamele a já vim všechno... zamračím se a rukou muži pokynu aby se posadil.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 3:49 pm

Jaijna
"ty jsi přišla zamnou ber nebo nech byt nejsi jediny lovec co jde po moji hlavě"

Wanda
"Nikdo? Jsem tu a zakazniky taky mivam proč teda tak sklesla?" zeptal se hostinsky

Keveak
Muž se natebe podival změřil si tě od hlavy k patě a pote si přisedl.
"Ta svi** byla obrovska u všech čertu to sme nemohly zabit" stale brblal pro sebe.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 3:54 pm

Jaijna

Jaijna. DObře. Mohl si mít půlku odměny ale když nechceš. Otočila jsem se a vydala se k východu.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 4:04 pm

Keveak
Nepatrně jsem zavrtěl hlavou a rukou naznačil že bych rád promluvil. "Tak tedy o kom nebo o čem to mluvíš?"
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 4:09 pm

Wanda

"Teď tu ale nikdo není ani venku a to je poledne." namítla jsem
"Celá vesnička je prázdná."
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 EmptyMon Feb 25, 2013 5:22 pm

Jaijna
Nechal tě odejit.

Agronak
"Tak a zbohem já mizim" udělal několik skoku po kontejnerech a zmizel ve tmě.

Wanda
"To je uplně normalni vitejte ve vesničce duchu slečno. takove chvile tu jsou normalni nakonec se zase oběvi."

Keveak
"O Drakovy. Z cechu sme dostaly nějake zvěsti že nějací vesničane u Moonmetu vyděli draka. braly sme to jako vtip ale když sme vyrazily zjistit co je natom pravdy tak nás to malem stalo život když sme tu bestii našli pobliž hor. "
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 12 Empty

Návrat nahoru Goto down

Je to ve válce.
Strana 12 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Ikaria - Esteria :: Ikaria - Hra :: Herní Mistnost-
Přejdi na: