Autor | Zpráva |
---|
Isamu-san
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 7:44 pm | |
| Agronak
Došel jsem až k jednomu z žebráků a vytáhl jsem spoza zbroje portrét daného muže. "Slyšel jsi o něm něco?" zeptal jsem se a výhrůžně jsem se přitom podíval na svoji sekeru. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 8:21 pm | |
| Jaijna
Třetina odměny. Ukážu mu portrét hledaného. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 8:29 pm | |
| Jaijna jen mlčel a ukazal ti prstem na nějakou halu.
Agronak "přeživa tu snama na konci tehle uličky zahneš do prava a odtamad třeti hala nalevo"
Keveak jen co sis sednul už ktobě miřil hostinsky jako hora s korbelem. "Co to bude" otazal se kratce | |
|
| |
Isamu-san
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 8:38 pm | |
| Agronak
Otočil jsem se směrem, který mi ukázal a pomalu jsem tím směrem vyrazil. Po chvíli si žebrák mohl všimnout, že mu u nohou leží pár mincí. Když jsem dorazil do zmíněné haly rozhlédl jsem se kolem a zavolal jsem jeho jméno. Doufal jsem, že není pozdě i když s rychlostí mého běhu a pár informacemi navrch to bylo hodně nepravděpodobné. | |
|
| |
Thionel
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 8:40 pm | |
| Keveak Přesně co jste mi donesl... máte zde nějaké jídlo, například cokoliv co je z masa a nějakou přílohu k tomu. Další objednávkou by byli informace... cokoliv co uznázte za vhodné abych věděl o této zemi. Nepocházím odtud a rád bych se dozvěděl cokoliv zajímavého. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 8:43 pm | |
| Jaijna
Vešla jsem do hlay a rozhlížela se kolem. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 8:53 pm | |
| Jaijna jen co jsi vešla do haly všimnula sis z prave strany že se něco zalesklo to už natebe letělo přibližně 8 šipek ale po zdoji ani vidu.
Agronak vešel jsi do haly bylo zde několik velkych kontejneru a nějaky muž kteremu jsi stal zady. až nato že byl na jednom z těch kontejneru přikrčeny ze samostřilem v ruce a vypadalo to že něco sleduje na druhe straně haly.
Keveak Hostinsky odešel a na povel zachvily k tobě nesla nějaka žena pečeni s nějakou zeleninou jako obloha. pote se vratil honstinsky. "Celkově bych byl opatrny kvuli valce ktera sužuje naši zemi je to všude buď nějaka straž nebo zločinec. hlavně bych se vyhybal potičkam se straži. maji povoleni zabijet když to uznaj za vhodne. jinak jako nově přichozi si zde celkem zle seženeš praci. maximalně pro nějake cechy a nebo pokud ste lovec odměn..." | |
|
| |
Isamu-san
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 8:57 pm | |
| Agronak
Otočil jsem se k muži za mnou a udělal jsem k němu rychlé 2 kroky. Ukázal jsem mu papír s jeho portrétem, přičemž jsem mu sdělil, že vrah je nejspíše už na cestě a že není radno se zde déle skrývat kvůli úplatnosti žebráků a další verbeže, která o jeho přítomnosti zde nepochybně ví. | |
|
| |
Thionel
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 8:59 pm | |
| Keveak "Válce? Jaké válce? Proti komu bojujete, jak dlouho a kdo vede obě armády?" Zamyslel jsem se na chvilinku a pak se zas promluvil. "A proč zrovna zde mají lovci odměn tak lehké živobití? Je snad kvůli válce nadmíru zlodějů či vrahů?" Upil jsem piva a pokýval hlavou. Nebylo rozhodně to nejhorší co jsme kdy pil. "Uh a ještě, neprošel tudy nedávno někdo zajímavý kdo by neodmítl nějakou spolupráci?" | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 9:05 pm | |
| Jaijna
Uskočila jsem. Bylo to jednoduché díky tomu jak jsem cvičená. Přicházím v míru. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 9:08 pm | |
| Keveak "Uh odkud proboha pochaziš. Valku vede naš kral proti samotnemu bohovy Tzulanovy. už je to několik let co tahle valka šlape po životech teto země. Tzulan hce nadvladu nad celim našim kontinentem a samozřejmě našemu kralí se to nelibi" pote se odmlčel a nasledně pokračoval. "Zločinost se poměrně zvedla. a proto teda se začly ve velkem vypisovat odměny za něči hlavu. a nasledně tedy i přibilo těch co po těhle odměnach pasou. to je však i faktem velky narust umrti při těhle lovech." oddechnul si "semtam tuďma projde hodně zajimavych lidi ale malo kdy tu mame Orca a zrovna před chvily odsuď jeden odešel vypadal na zkušeneho valečnika"
Agronak hodil ti prst před pusu a ukazal na to co sledoval. Byl to někdo teda byla to žena. bylo to vydět podle toho že pravě dokončila uskok ktery ji rozviřil kapy že byli vydět jeji vnady.
Jaijna "Lovec odměn nikdy nepřichazi v miru" řekl nějaky mužsky hlas ale nebylo zae vydět odkud. z te polohy bylo do haly blbě vydět byla tam tma a několik velkich kontejneru. pote se zase ze středu natebe rozletělo několik šipek.
| |
|
| |
Thionel
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 9:31 pm | |
| Keveak Máte pravdu pocházím z daleka. Pokynul jsem jako výraz díku a na dále se věnoval svému pivu. Přemýšlel jsem nad situací která zde byla. Skutečnost že tento svět byl ponořen ve válce se mi nelíbila. Ač jsem rozhodně neopovrhoval bojem. | |
|
| |
Isamu-san
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 9:34 pm | |
| Agronak
Otočil jsem hlavu a pozoroval jsem osobu, která vypadala spíše jako sociální pracovnice než jako vrah. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 10:08 pm | |
| Jaijna
Na lovení odměn kašlu. Sehla jsem se dolů. Je to otrava a lidi to nebaví. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 10:14 pm | |
| Jaijna "a proč jsi tedy vzala svoji praci a snažila ses mě takhle najit?" Palba ustala.
Keveak posedaval jsi u sveho stolu když do hostince vešel nějaky dvoumetrovy chlap s kohoutem na hlavě (vlasy) a velkou sekerou přes zada. "Važně se oběvil. vznašel se nad Moonwoodem a tam sme ho taky ztratily." prohlasil na hostinskeho když před něj pokladal nějake kousky ktere pravděpodobně patřily dřive nějakemu meči. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Sun Feb 24, 2013 10:20 pm | |
| Jaijna
Mám totiž lepší nápad. Dala jsem si do pusy další cukrátko. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 10:20 am | |
| Agronak a Jaijna "tak mluv" řekl kratce a zustal přikrčeny ve sve skriši. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 12:56 pm | |
| Jaijna
Jen tak? Bez toho abych měla jistotu že mě nepodvedeš? Odfrkla jsem si. Nejsem blázen. | |
|
| |
Reina Kana
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 1:22 pm | |
| Wanda
"Děkuju." vzala jsem si od něj jídlo a pustila se do něj. pořád mi to nedávalo smysl co se na tom ostrově děje. Když jsem dojedla odnesla jsem mu talíř a rovnou se ho zeptala "CO se tu děje? Proč tu nikdo není?" | |
|
| |
Thionel
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 2:28 pm | |
| Keveak Nějakej chlápek příjde něco zamele a já vim všechno... zamračím se a rukou muži pokynu aby se posadil. | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 3:49 pm | |
| Jaijna "ty jsi přišla zamnou ber nebo nech byt nejsi jediny lovec co jde po moji hlavě"
Wanda "Nikdo? Jsem tu a zakazniky taky mivam proč teda tak sklesla?" zeptal se hostinsky
Keveak Muž se natebe podival změřil si tě od hlavy k patě a pote si přisedl. "Ta svi** byla obrovska u všech čertu to sme nemohly zabit" stale brblal pro sebe. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 3:54 pm | |
| Jaijna
Jaijna. DObře. Mohl si mít půlku odměny ale když nechceš. Otočila jsem se a vydala se k východu. | |
|
| |
Thionel
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 4:04 pm | |
| Keveak Nepatrně jsem zavrtěl hlavou a rukou naznačil že bych rád promluvil. "Tak tedy o kom nebo o čem to mluvíš?" | |
|
| |
Reina Kana
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 4:09 pm | |
| Wanda
"Teď tu ale nikdo není ani venku a to je poledne." namítla jsem "Celá vesnička je prázdná." | |
|
| |
Joshiro Admin
| Předmět: Re: Je to ve válce. Mon Feb 25, 2013 5:22 pm | |
| Jaijna Nechal tě odejit.
Agronak "Tak a zbohem já mizim" udělal několik skoku po kontejnerech a zmizel ve tmě.
Wanda "To je uplně normalni vitejte ve vesničce duchu slečno. takove chvile tu jsou normalni nakonec se zase oběvi."
Keveak "O Drakovy. Z cechu sme dostaly nějake zvěsti že nějací vesničane u Moonmetu vyděli draka. braly sme to jako vtip ale když sme vyrazily zjistit co je natom pravdy tak nás to malem stalo život když sme tu bestii našli pobliž hor. " | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Je to ve válce. | |
| |
|
| |
| Je to ve válce. | |
|