Ikaria - Esteria
Pokud zde nejste Registrovaný tak se registrujte. v Jinem připadě se příhlašte , Kontaktujte Admina nebo Odejděte.
Ikaria - Esteria
Pokud zde nejste Registrovaný tak se registrujte. v Jinem připadě se příhlašte , Kontaktujte Admina nebo Odejděte.
Ikaria - Esteria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ikaria - Esteria

Ikaria Story

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Je to ve válce.

Goto down 
+4
Meiki Ookami
Mister_zx
Krumla
Joshiro
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next
AutorZpráva
Joshiro
Admin
Joshiro

Je to ve válce. - Stránka 13 Empty
PříspěvekPředmět: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyThu Dec 13, 2012 5:38 pm

First topic message reminder :

Svět je ve válce hrdinove neuspěly v zastaveni přistaveni Tzulana na pevninu a tak se stahly do pevnosti ktere mohou branit. Země je nini rozdělena na 2 častí
Kraloství Lidu a Tzulanová vláda. Tzulan zabral veškerou zemi na Jihu odkud přišel a jeho hranice dosahuji až pevnosti u Redwoodu. prozatim je ale klid. ani na jedne straně se neděje nic je to až podezřele. zato Elfí a Trpasliči řiše začinaji mit pochyby o tom že by zemi měly vladnout lide. Vskutku važně hodně zla doba.
Návrat nahoru Goto down
http://ikaria-esteria.roleplaylife.net

AutorZpráva
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 5:39 pm

Agronak

Pokýval jsem hlavou a pomalu jsem vyrazil nazpět do putyky. Trochu mě ovšem mrzelo, že jsem si nemohl zabojovat. No aspoň za to dostanu nějakou odměnu. V putyce jsem zamířil za vrchním u kterého jsem si poručil jedno pivo a mezitím jsem si šel sednout ke stolku, kde už teď seděl nějaký elf a člověk. "Máte tady volno?" Zeptal jsem se relativně hrubým hlasem, což bylo pro skřeta jako jsem byl já typické.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 5:43 pm

Keveak
"Hmm..." zabručel jsem. "Byl inteligentní nebo jen ještěrka co zabije všechno co vidí?" Dopil jsem a dojedl a vytáhl měnu této země, položil jí na stůl a pomalu se připravoval na odchod při čemž jsem ještě poslouchal muže. Ještě jsem matně zaznamenal nově příchozího a odpověděl mu. "Jistě, již odcházím."
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 7:59 pm

Hospoda u Dračiho Drapu
"Uh ty asi moc o dracich neviš že? Samozřejmě že byl inteligentni to jen mi sme byli tak hloupy a napadly jej jak nejvěčí blazni. to však nemění nic na zkušenosti že ještě žijou." Prohlasil muž a pote se napil z korbelu ktery mu donesl hostinsky.
Hostinsky taktež donesl korbel i Agronakovy.
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 8:04 pm

Agronak

Hostinského jsem chytil za ruku, když se pokoušel odejít a potichu jsem mu sdělil, že práce byla úspěšně splněna. Poté jsem se otočil zpět ke špičouchovi: "Vypadáš že bys toho mohl hodně vědět, připoj se ke mně, zvu tě."
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 8:10 pm

Keveak
Pohlédl jsem na orka který se mě zjevně stažil nějak přizvat do hovoru ale já měl jiné plány. "Je tam ten drak stále, nebo už odletěl..." otázal jsem se ještě a čekal na odpověď která mě snad potěší.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 8:19 pm

Hospoda u Dračiho Drapu
"Kdyby Draci zustavaly na jednom mistě už davno bychom o nich věděly. Aby jsi našel draka tak musiš najit prvni někoho kdo je schopnej ho najit a stopovat. co maš v planu?"
řekl muž. pote došel k Agronakovy hospodsky a nechal mu na stole měšec s nějakyma mincema.
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 8:30 pm

Agronak

Vzal jsem měšec ze stolu, jen jsem rychle překontroloval obsah a strčil jsem si ho do vaku. "Možná by se ti s drakem hodila pomoc" nadhodil jsem směrem k elfovi v naději, že se konečně dostanu do nějakého boje.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 8:30 pm

Jaijna

Pokračovala jsem do dalšího města.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 8:33 pm

Keveak
"Nejde mi o boj. Jde mi o mnohem víc než dokážeš zcela pochopit ale neodmítnu pomoc pokud se budeš držet v určitých situacích mých zásad." Ještě jsem stočil pohled k muži a požádal o snad již poslední otázku. "Kde by se nalezl někdo kdo jej dokáže vystopovat?"
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 9:00 pm

[u]Jaijna[u]
došel jsi na rozcesti k braně. mohl jsi tedy opustit město k nějakemu určitemu městu nebo ještě zkusit tady najit praci někde jinde přece jen hlavni město je obrovske.

[u]Hospoda u Dračiho Drapu[u]
"v cechu drakobijcu určitě ale jejich služby jsou drahe a určitě teď poněm pujdou samí.... Já od toho davam ruky zpatky to se raději vratim do přednich linii ve valce proti Tzulanovy ale možná... slišel jsem o jedne ženě no ona je to snad ještě ditě. Polo Elfka polo člověk a polo Drayner. mam dojem že se jmenovala Illerien poměrně dobra zlodějka s vysokou odměnou na svoji hlavu ale taky znama pro svoje vyjmečne stopařske schopnosti. možna ona by vam mohla pomoci."

Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 9:03 pm

Keveak
Pokýval jsem hlavou a poděkoval pár dukáty. Vyšel jsem z hospody a šel hledat nejbližší plakát nebo strážnáho který by mě mohl informovat o bližší poloze Illerien.
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 9:05 pm

Agronak

Zvedl jsem se také, nechal jsem na stole nějaké drobné za pivo a vyrazil jsem směrem za elfíkem.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 9:17 pm

Keveak a Agronak
došli ste k lampě o kterou byl opřeny stražnej kde u stěny byl Plakat s celkem nejasnym portretem a jmenem Illerien s odměnou 10 tisic Ikarijskych zlatek což bylo 1 000 000 Měděnich za ktere už si člověk mohl koupit honosne sidlo.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 9:24 pm

Keveak
Zavrtěl jsem hlavou. "Takle ji nikdy nenajdem... Proč jsou všichni co dělaj tyhle plakáty tak neinformovaní. Abych si zas všechno scháněl sám." Ještě jsem se zadíval na portrét a přibližně si zapamatoval rysy a pokračoval dál městem hledajíc stopy či lidi co ví něco bližšího.
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 9:37 pm

Agronak

Pro jistotu jsem strhl plakát ze zdi a srolovaný jsem si ho dal do vaku. Dále jsem následoval elfouška...
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 9:39 pm

Keveak Team
Prochazely ste se po městě beze stopy když do tebe vrazila že. v te chvily jsi pocitil dotyk něčeho ostreho na svoji hrudi (neprojel) co ti připadalo jako dyka. žena byla v Hněde robě s kapy.
"jestli hledaš Illerien tak dnes večer u Jezevčihu skřeku. Stul hned vedle krbu" prohlasila v te chvily a pote pokračovala jako by nic.
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyMon Feb 25, 2013 10:44 pm

Agronak

Skoro to vypadá jako by mělo být do večera volno. S elfikem jsem si dohodl sraz večer před putykou a vydal jsem se ve městě hledat léčitele.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyTue Feb 26, 2013 7:23 am

Keveak
Pokračoval jsem dál po cestě aniž by vypadalo že mě někdo ohrožoval. Podíval jsem se na oblohu a odhadoval vhodný čas jít a procházel se po městě hledající něco zajímavého.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyTue Feb 26, 2013 9:35 am

Wanda

"No skvěle., díky za jídlo." zaplatila jsem mu a odešla jsem ven. Pořád tam nikdo nebyl a tak jsem se vyrazila směrem do lesa, připravila jsem si do ruky šíp a luk a procházela jsem se po jungli
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyTue Feb 26, 2013 11:51 am

Wanda
Vydala jsi se do Jungle. aspoň tady to bylo žive. nějaci brouci ptaci a podobně zde byli všude. ale jinak nic . možna jsi sem tam slišela Hada ale to bylo tak maximalně vše. po chvily jsi došla ale k horam a všimla sis nějake jeskině kousek od sebe. zařily u vchodu dvě zapalene pochodně.

Agronak
Dorazil jsi před kramek ktery označoval Bylinkaře a lečitele. jakmile si vešel dovnitř mohl sis všimnout že tu ruzně po policich jsou nějake bylini nebo lahve s nějakymi roztoky. u stolu pod oknem seděl nějaky stařik.

Keveak
Prochazel jsi se po městě. prošel jsi kolem několika kramku a tržnice a taky dalšich hospod. když si to tak prošel narazil jsi snad na všechny možne obchody nebo stanky. Plakaty vylepene po městě řikaly něco o nějacich zlodějich nebo vystoupenich či nově otevřenych obchodech. take jsi prošel kolem jednoho nevěstince.
Návrat nahoru Goto down
Isamu-san

Isamu-san

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyTue Feb 26, 2013 12:18 pm

Agronak

Vstoupil jsem do obchodu. "Sháním někoho, kdo by mě mohl zasvětit do tajů samanismu" řekl jsem a pozorně jsem si prohlížel různé přítomné bylinky.
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyTue Feb 26, 2013 2:31 pm

Keveak
Rozhodl jsem se již dále ne zkoumat město a vydal jsem se na místo setkání. ..
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Admin
Joshiro

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyTue Feb 26, 2013 2:52 pm

Agronak
"Šamanismus? obavam se že zde někoho s timto uměnim pravděpodobně nenajdete. je mi lito."

Keveak
Dorazil jsi do hospody. bylo to zde trochu pochmurnějši. pochvily ktobě došel vyhubly hostinsky.
"Tak co to bude."
Návrat nahoru Goto down
Thionel

Thionel

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyTue Feb 26, 2013 2:58 pm

Keveak
"Korbel piva." Poručil jsem si a přesunul se ke krbu.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 EmptyTue Feb 26, 2013 4:13 pm

Jaijna

Mířila jsem směr les.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Je to ve válce.   Je to ve válce. - Stránka 13 Empty

Návrat nahoru Goto down

Je to ve válce.
Strana 13 z 18Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Ikaria - Esteria :: Ikaria - Hra :: Herní Mistnost-
Přejdi na: